Vi samler på kreative hoveder

Vi er et kreativt hus med fokus på søde kollegaer, uformel stemning og samarbejdsmuligheder. Vi stræber efter at samle på seje personer med kreative hoveder, så vi har et dynamisk og kreativt miljø. Med husets over 400 kvm. giver det god plads til husets beboere. Huset ligger kun 2 minutters kørsel fra Hillerødmotorvejen og kun 5 minutters kørsel fra Lyngbymotorvejen, og så er du endda kun 12 minutter fra Rådhuspladsen. Det er ikke kun nemt at komme hertil i bil, da der også er gode offentlige transportmuligheder.

Kontoretfællesskabet er beliggende i forlængelse af vores loungeområde på første sal. Det er indrettet med god plads omkring hvert skrivebord og du har dit eget aflåste skab til opbevaring. Du får desuden adgang til køkken, kaffemaskine, køleskab, mødelokale og fri adgang 24/7. I vores loungeområde er der mulighed for at tage en pause, holde et møde, spise frokost eller nyde en fredags øl med dine kollegaer.

Som en del af huset får du

Fri adgang døgnet rundt

Gratis parkering i området

Fibernet 200/200 Mbit

Eget personligt skab med lås

Adgang til mødelokale

Hæve sænkebord

Fri adgang døgnet rundt

Fibernet 200/200 Mbit

Adgang til mødelokale

Hæve sænkebord

Eget personligt skab med lås

Gratis parkering i området

Samtidig bliver du del af et miljø med søde kollegaer, der alle arbejder i et kreativt miljø. Du har adgang til laserprinter, gæstenetværk og selvfølgelig altid gratis kaffe og thé.
Trusthouse miljøet er indrettet i bedste New Yorker stil, med højt til loftet og masser af lys. Der vil løbende blive afholdt sociale arrangementer, såsom julefrokost, sommerfest og spontane grillaftener på tagterassen.

Kontakt os her